Background-Images

 

 

 

 

VAIMENNUSTUOTTEET

Vibrapod Isolator -laitetassut.

 

Laitealustat.com on Vibrapodin maahantuoja Suomessa.

 

Vibrapodin vaimennustassut ovat erittäin tehokas tapa eristää hi-fi -laite ja/tai laitealusta tasosta tai lattiasta. Kaikki värinät huonontavan äänenlaatua, Vibrapodilla puutut ongelmaan erittäin kustannustehokkaasti.

 

Vibrapodit voidaan asentaa kummin päin tahansa, tämä ei vaikuta toimintaan. Valitse sinulle sopiva asennusasento laitteen ja tason mukaan.

 

Jos laitteen omat jalat ovat sopivan kokoiset voit jättää ne paikalleen ja asentaa Vibrapodit suoraan jalkojen alle. Jos jalat ovat liian pienet, poista ne tai käytä laitealustaa laitteen ja Vibrapodien välissä.

 

Jos laitteen pohja on epätasainen käytä laitealustaa ja asenna Vibrapodit laitealustan

ja tason tai lattian väliin. Ota huomioon oikea painomitoitus.

 

Vaimennettavan kohteen alle voidaan asentaa

tarvittava määrä (esim. 4, 6, 8 kpl) Vibrapodeja parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Vibrapodit toimitetaan 4 kpl pakkauksessa.

 

Vibrapod -painosuositukset:

VIBRAPOD

vibrapodfront72

Tassut on jaettu viiteen eri painoluokitukseen. Valitse oikea Vibrapod laitteesi ja sen alla mahdollisesti olevan laitealustan yhteispainon mukaan. Käytä tarvittaessa useampi tassu säätääksesi vaimennuksen tehokkaasti vastaamaan niiden päälle asennettavien tuotteiden painoa.

 

Parhaan toimivuuden vuoksi älä yli- tai alimitoita painoluokitusta. Vibrapodien kuuluu joustaa painon alla mutta ne eivät saa painua painon alla tyystin lyttyyn vaan niihin pitää jäädä joustovaraa. Liian vahvat Vibrapodit taas eivät jousta liian kevyen laitteen alla riittävästi.

 

Mitoita siis oikein käyttäen ylläolevaa taulukkoa.

VIBRAPOD Isolator 4kpl 50 €

tas_2005 reviewers_choice stereophile_rec tasbestbuy

Sorbothane -vaimennustassut

 

Laitealustat.com on Sorbothane-tuotteiden maahantuoja Suomessa.

 

Sorbothane on erityinen visko-elastinen polymeerimateriaali. Se on erityisen tehokas iskunvaimentaja ja tärinäneristin. Tämän lisäksi Sorbothane-materiaali on erittäin tehokas akustinen vaimennin.

 

Sorbothane on erittäin kustannustehokas vaimennusmateriaali.

 

Valikoimassamme on Sorbothane Hemisphere -tuotesarja, joka koostuu useammasta erikokoisesta puolipallosta. Jokaisella koolla on suositellut painorajat, joiden rajoissa niiden päälle asennettavan laitteiston tulee painaa, jotta saavutetaan haluttu vaimennusvaikutus.

 

Valitse siis tarvittava määrä oikein mitoitettuja Sorbothane -tassuja ja asenna ne laitteen tai laitetason alle pyöreä puoli ylöspäin.

 

Sorbothane-vaimentimet toimitetaan 4 kpl pakkauksessa.

 

Sorbothane-painosuositukset:

Tassut on jaettu neljään eri painoluokitukseen. Valitse oikea Sorbothane-tassu laitteesi ja sen alla mahdollisesti olevan laitealustan yhteispainon mukaan. Käytä tarvittaessa useampi tassu säätääksesi vaimennuksen tehokkaasti vastaamaan niiden päälle asennettavien tuotteiden painoa.

 

Parhaan toimivuuden vuoksi älä yli- tai alimitoita painoluokitusta. Sorbothanen toimintaperiaatteen mukaan tassuille tulee jättää varaa liikkeeseen, alimitoitettu tassu painuu lyttyyyn eikä vaimenna. Liian jäykkä tassu ei taas jousta laitteiston painon alla eikä ole niin tehokas kuin mitä se voisi olla.

 

Mitoita siis oikein käyttäen ylläolevaa taulukkoa.

Sorbothane

4kpl 30 €

SORBOTHANE

Sorbothane_logo_pun

Teollisuusasiakkaat sekä jälleenmyyjät: pyydä tarjous myös muista Sorbothane -tuotteista!

sorbo_puolipallo Lataa PDF-käyttöohje 70Kt sorbothane_taulukko Vibrapod_taulukko

Vibrapod Cone -laitetassut.

 

Vibrapod on Cone -tyyppisen vaimennustassun kehittäjä. Monet muut valmistajat kopioivat tätä konseptia ja veloittavat tassuistaan mansikoita. Alkuperäiset Vibrapod Cone -tassut ovat erittäin kustannustehokas ratkaisu.

 

Ne toimivat sellaisenaan ja kukin tassu pystyy kantamaan maksimissaan 11.3kg (3kpl 34kg ja 4kpl 45,35kg). Niiden kantokyvylle ei olla annettu painon alarajaa.

 

Conet vaimentavat parhaiten pystysuuntaista tärinää ja tekevät sen erityisen hyvin.

 

Coneja voidaan käyttää myös yhdessä Isolatorien kanssa, jolloin saadaan paras mahdollinen vaimennnus. Conet toimivat kaikkien Isolator -mallien kanssa. Valitse Isolatorit laitteen painon mukaan ja käytä niitä yhdessä Cone -vaimentimien kanssa, ks. alempi kuva.

 

Vibrapod Conet ovat nyt varastossa!

coneonpodelevated Vibrapod_cone_laitealusta

VIBRAPOD Cone

4kpl 50 €